Een hectische tijd

Eigenlijk is mijn PC net een weekje te vroeg hersteld, het is namelijk erg verleidelijk om de dag met loggen door te brengen, maar eigenlijk heb ik het momenteel zo druk dat ik tijd te kort kom en daarom nu ook pas de tijd heb om snel even dit logje te maken.
Allerhande dringende zaken, die eigenlijk al te lang waren blijven liggen, moesten toch eerst afgehandeld worden.
Was vorige week al hectisch met naast een aantal afspraken het toch enigszins tegenvallende optreden van Jan Jaap van der Wal .
Ik vond zijn programma niet bepaald flitsend, eerder aan de trage kant en ook niet bepaald up-to-date. Eigenlijk nogal flauw.

Vervolgens een heel druk weekend, waar ik o.a. nog steeds een beetje een zwaar hoofd van heb overgehouden. Nieuwsgierig? Geduld!! Ik kan alleen zeggen dat ik heb geprobeerd mijn hersens te laten werken. Vandaar een voor mijn gevoel wel passend muziekje onder de afbeelding, waarvan ook de tekst behoorlijk aardig klopt. (klik op het rode hoofd)

En dan morgenavond alweer een uitje, want dan gaan we naar het afscheidsconcert van Chris Rea in de Heineken Music Hall. En ja daar wil ik en eigenlijk moet ik daar toch wel een beetje uitgerust voor zijn, anders houd ik het niet vol.

Voor nu een hele fijne avond.

5 gedachten over “Een hectische tijd”

 1. Wat geweldig dat je naar het ciondcert van Chris Rea bent geweest! Heerlijke muziek ja….
  Je pc ook gemaakt šŸ˜›
  Onze dagen waren ook veel drukker dan eigenlijk goed was… Gelukkig zal dit weekend kalmer zijn; open we dan. šŸ˜‰
  Wens je alle goeds en liefs…

  Like

 2. Zeg, Jon. zou de schrijver van dat liedje betaald zijn per woord.? Intelligence. Communication. Logic. Relationships…….. Ik word oud!!!
  1, 2, 3, 4….When the moon hits your eye, like a big pizza pie. THAT’s! amorxc3xa9!! When the….Go Dino!!!

  Like

 3. Dat is nou jammer dat het optereden tegenvviel. Maar ik weet zeker dat je morgen een geweldige avond hebt.
  Hou je maar lekker rustige en laad je baterijtje maar op dan kan je er vast heen.
  Alvast heel veel plezier! šŸ˜‰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.