Hersteloperatie geslaagd

Hoera, dankzij het vernuft van haar jongste zoon is de zo onmisbare PC weer tot leven gekomen.

Na een grote schoonmaakbeurt, waarbij de stofzuiger zijn buitengewoon goede diensten weer eens heeft kunnen bewijzen en een uitgebreide inspectie van alle op het oog nog in goede toestand verkerende onderdelen, werd ervoor gekozen het mogelijk ter ziele gegane orgaan de voeding door middel van een transplantatie te vervangen.

Tot geluk van de eigenaresse van de zieke en door haar reeds ten dode opgeschreven PC, bevond het zo inmisbare onderdeel zich in een reeds aan andere mankementen bezweken exemplaar van haar eveneens aanwezige oudste zoon en nog wel in de kofferbak van zijn voor haar flat geparkeerde auto. Het ter ziele gegane apparaat was daar op dat moment nog aanwezig, omdat het definitieve afscheidnemen door tijdbegrip van de eigenaar tot een later te bepalen tijdstip was uitgesteld.

Na het uitvoeren van de precisie-operatie en het inpluggen van de diverse kabels en kabeltjes was daar het moment suprxc3xa8me. Zou het inderdaad tot het gehoopte resultaat hebben geleid?

Bij de eerste voorzichtige aanraking met de aan- en uitknop was het zachte aanzwellende geluid van een zich opwarmende computer te horen. De ventilator draaide weer en er verscheen een lichtpuntje op het tot dat moment zo zwarte beeldscherm, even later gevolgd door de o zo vertrouwde aanvangsteksten en de zich met een sneltreinvaart vullende balkjes. Een ongetwijfeld tot ver in de omtrek hoorbaar gejuich steeg op vanuit de tijdens de operatie zo muisstil gebleven toeschouwers.

Het was gelukt: het wonder van een volledig herstel had zich voltrokken en ter afsluiting kon de kast worden gedicht, waarbij in het enthousiasme slechts xc3xa9xc3xa9n enkel te verwaarlozen schroefje over het hoofd werd gezien.

Ter viering en ter compensatie -er moest namelijk ook een gigantische teleurstelling verwerkt worden, maar daarover tezijnertijd meer- werd deze bijzondere dag afgesloten middels het laten aanrukken van een buitengewoon smaakvolle, van de Chinees op de hoek afkomstige, maaltijd, waarna de zoons huiswaarts keerden en de eigenaresse met veel plezier haar vertrouwde plekje aan de tafel weer kon innemen om haar indrukken aan het zo geduldige “papier” toe te vertrouwen en om haar trouwe lezers middels dit log op de hoogte te stellen van haar terugkeer in web-logland.

10 gedachten over “Hersteloperatie geslaagd”

 1. Mag het ook eens een beetje meezitten? En balen dat er dan ook weer een teleurstelling moet zijn. Verdorie!
  Hoe dan ook, fijn dat je er weer bent.
  Liefs Eric.

  Like

 2. 😀 Hoera hij doet het weer ,als je toch,
  eens geen zoons had.
  Fijn dat hij het weer doet kan je er weer lekker
  mee spelen
  Groetjes Ria
  😛 😛

  Like

 3. Mazzelaar. Uwes gelukgewenst met het herstel van uwes beeldschermerig tijdverdrijf. Ik zou aan een spelletje gaan meedoen of zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.