I put a spell on you…

Sttt, niet verklappen hoor, maar nu vrouwtje ziek is, ben ik maar een beetje gaan rondloggen bij mijn web-vriendjes. Kom ik op de log van Lobbes en wat zie ik: ligt ie me daar toch prinsheerlijk op het bed naast zijn baasje, die ook al geveld is door de griep. Nou vraag ik je: ik mag dat niet. Komen er haren of nog erger vieze modderpoten op bed en dat vindt het vrouwtje niet zo fris. Alsof ik zo’n vieze hond ben. Pfffff (nee dat is geen ontsnapt luchtje hoor, dat was een zucht van verontwaardiging) ik mag wel op de bank, maar alleen als de plaid er ligt, anders zit de visite onder de haren.
En ik mag ook onder het bed en dat doe ik dan ook graag. ’s Nachts slaap ik er altijd, want mijn mand zoek ik alleen maar op als het hxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9l erg koud is. Tja, en dan gaat het vrouwtje dus ook ineens overdag in bed liggen en nog wel met lekkere hapjes en drankjes, muziekje aan en een boekje erbij. En ik mag er niet eens gezellig naast gaan liggen. Nou daar baal ik dus van en ik dacht: Daar moet ik iets op verzinnen. En toen ik net luisterde naar de muziekjes, waar de PC helemaal vol mee staat (horendol word je er soms van) kreeg ik toch een lumineus idee. Kijk maar eens goed naar de volgende foto: het is me gelukt!!! Vrouwtje wordt toch ook wel kikker genoemd nou ze is er xc3xa9xc3xa9n geworden. En ik? Ik lig er heerlijk naast en als je wilt weten naar welk muziekje ik luisterde dan moet je even op het onderstaande CD-tje foto klikken.

The Radiators met I put a spell on you

(Geloof dat het vrouwtje een beetje te hard heeft meegezongen, want het geluid uit haar keel klinkt momenteel net zo schor). Ik ga nu lekker verder dromen. Wens alle zieken beterschap en dank alle lieve mensenloggers voor de beterschapswensen voor mijn vrouwtje. Als ze weer is opgeknapt (en het gaat gelukkig alweer een stuk beter) zal ik haar weer terug toveren hoor, zodat zij weer bij jullie allemaal op bezoek kan komen. Liefs en knuffel van Kaya.

22 gedachten over “I put a spell on you…”

  1. Wat een leuk logje, ik heb het met een glimlach gelezen.
    wat een idee om een kikker in het bed te leggen, Kaya is heel erg slim.
    Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.