Help, nu ook nog de griep

Even uit de lucht. Ondanks het feit dat ik keurig mijn groepprik in ontvangst heb mogen nemen, ben ik er helaas toch mee besmet. Mijn afweersysteem is kennelijk behoorlijk van slag. Kan natuurlijk ook niet anders als je zo gemangeld bent de laatste tijd met allerlei onderzoeken, waarvoor je niet mag eten (terwijl je toch al niet zo’n zwaargewicht bent) en die dus een aanslag betekenden op mijn weerstand.

Moet het dus even kalmpjes aan doen, omdat mijn hoofd niet echt bestand is tegen hoge lichaamstemperaturen. Ik lig dus of in mijn bed of languit op de bank voor de TV. Blij dat er dit weekend veel sport te zien zal zijn: de Davis-Cup wordt gespeeld en vanavond beginnen natuurlijk de Winterspelen. En mocht het te lang gaan duren dan hebben we ook nog behoorlijk wat DVD’s liggen met goeie films dus ik ga lekker lang uitzieken.

Voor een bijpassend nies-muziekje even op het plaatje klikken.

Geniet van je weekend, liefs Jon

34 gedachten over “Help, nu ook nog de griep”

  1. Dear Jon, het is geen troost dat weet ik. Maar ik heb ook de griep. Bedankt voor jouw kaart, door mijn technische onvernuft kon ik geen kaartje terug sturen. Sterkte xxxxxxxxxxxxxxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.