Zaterdag partytime (vervolg)

Jullie zijn natuurlijk allemaal zeer benieuwd naar het feestje van gisteravond. In xc3xa9xc3xa9n woord heerlijk!! Het was een surprise-party voor een hele lieve vriendin, die toe mag treden tot het zeer selecte gezelschap van 50+ers.
We kennen elkaar al meer dan vijfentwintig jaar en er zouden hele boekdelen geschreven kunnen worden over alles wat er zich gedurende die periode in ons leven heeft afgespeeld, maar daar zal ik jullie hier niet mee gaan vermoeien.
Het leuke van zo’n feestje ter gelegenheid van een kroonjaar is, dat er natuurlijk heel wat meer mensen langskomen dan op een “gewone” verjaardag gebruikelijk is en dat er dus werd uitgeweken naar een ruimte, die heel wat groter was dan de gemiddelde woonkamer. Twee feestelijk versierde zaaltjes, waarvan de xc3xa9xc3xa9n voorzien was van een flinke dansvloer compleet met disco verlichting en de bekende black-lights en waar de tot bewegen aansporende muziek uit de speakerboxen (even klikken op de afbeelding) er voor zorgde dat de voetjes van de vloer gingen. De andere voorzien van een onmisbaar attribuut – dansen maakt dorstig- de bar. Al met al een zeer geslaagde avond. Dat je nu met mij diezelfde dansvloer zou kunnen aandweilen was het zeker waard, te meer daar ik niet voor niets heb staan zwoegen tijdens de, in mijn woonkamertje gegeven, lessen in de Bachata en de Merengue .

13 gedachten over “Zaterdag partytime (vervolg)”

  1. Dus lekker de beest uitgehangen 😉
    Best moeilijk om vriendschappen zolang goed te houden.
    Ik heb een goede vriendin die ik al vanaf mijn 12e ken, dus toch alweer zo’n 30 jaar.
    Liefs Teun

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.