Vrijdagavond partytime

Zit momenteel niet zo lekker in mijn velletje, maar vanavond ga ik alle sores van me afgooien. Ben van plan om eens lekker uit mijn dak te gaan op het feest, waar we vanavond heengaan. Een goed begin van het weekend en een welkome afwisseling van de afgelopen hectische weken. Even verstand op nul en niet denken aan de onderzoeken van de komende weken. Jullie wens ik een heel goed weekend toe en om alvast een beetje op te warmen een lekker swingend nummer van Eric Clapton Kom gauw weer bij jullie langs, maar zoals jullie wellicht begrijpen zijn er momenteel helaas wat andere zaken die me nogal in beslag nemen. Tot logs, liefs Jon.

10 gedachten over “Vrijdagavond partytime”

  1. Veel plezier vanavond Jon!
    Fijn dat je er lekker even tussenuit gaat! šŸ˜€
    Hoop dat je alles even van je af kan schudden…
    Heel veel liefs en een geweldige avond! šŸ˜›

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.