Brr, ben benieuwd

Vandaag zeer waarschijnlijk geen tijd voor een uitgebreid logje. Ga zo meteen naar het ziekenhuis om de diverse uitslagen te vernemen. Een spannend gebeuren! Hoewel ik er de laatste dagen niet zo bij stil heb gestaan werd ik vanmorgen op een heel wat vroeger tijdstip wakker dan gewoonlijk het geval is. Ben dus heerlijk even met Kaya gaan wandelen temidden van de naar beneden dwarrelende sneeuwvlokjes. Ze houdt van kou en zeker van sneeuw. Ik geniet ervan om haar heerlijk te zien rondrennen, terwijl haar zwarte vacht langzaam bedekt wordt door een wit jasje.

6 gedachten over “Brr, ben benieuwd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.