Kus en U2

Vrouwtje is nu aan het opruimen en daarom vul ik dit logje maar even. Het was hier gisteren nog net geen gekkenhuis, maar wat een drukte zeg. De hele dag niet kunnen slapen. Telefoontjes, sms-jes alles piepte en rinkelde. Zag net ook die enorme hoeveelheid mailtjes nou daar is ze ook nog wel even zoet mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bel: dan weer beneden, dan weer boven en ik moest natuurlijk elke keer blaffen en al die mensen begroeten die op visite kwamen met likjes en pootjes geven. Mijn staart bleef maar heen en weer zwiepen. Maar het was ook wel erg fijn, vooral natuurlijk vanwege al die lekkere luchtjes en aaitjes over mijn kop. Alleen zo jammer van al die lekkere hapjes. Mocht ik niet aan komen, nog geen stukje taart in mijn bak, flauw hoor, ik moest het weer bij de hondenkoekjes houden
Maar wat ik zeggen wilde: namens het vrouwtje wil ik jullie allemaal bedanken voor de vele felicitaties die zij ter gelegenheid van het dubbelfeest mocht ontvangen. Zoveel lieve reacties, ik kon wel zien dat ze er erg blij mee is. Daarom krijgen jullie vast allemaal een dikke kus van haar, daar komt ie:
en als je nu nog even op de afbeelding klikt dan kun je genieten van een filmpje van U2 (blij dat mijn vrouwtje niet zo beroemd is, want dan hadden we ook nog eens allemaal gillende mensen voor de deur gehad). Ik ga nu weer even een dutje doen, op de bank wel te verstaan want die is nu weer helemaal voor mij alleen.

Allemaal een likje en een knuffel, Kaya
O jxc3xa9, moet ik ook nog zo’n raar wandelend kikkertje in feestjurk hieronder zetten, nou vooruit dan

Maar vanaf heden zet ik mijn eigen handtekening onder mijn logjes hoor, kijk maar eens: een afdruk van xc3xa9xc3xa9n van mijn poten, woef.

8 gedachten over “Kus en U2”

 1. Hoi Kaya, wat leuk dat je helemaal zelf een logje mocht plaatsen en wat heb je dat netjes gedaan 😉

  Wen s je vrouwtje maar veel sterkte met de drukte en zeg wel dat ze een beetje kalm aan moet doen hoor, ze is vast nog niet de oude

  Like

 2. Hoi Jon,
  Had het de afgelopen week razend druk, veel muziek en nog werken ook 😀
  Heb je daarom een paar dagen overgeslagen (foeiiii) maar heb nu alles weer bijgelezen.
  En dus………..LANG ZAL ZE LEVEN , EN HIEPERDEPIEP EN ZO KAN IK NOG WEL EVEN DOORGAAN. 😀
  Leuk dat alles zo lekker gegaan is en neem aan dat je je vermakt hebt.
  KUSSSSSS voor je verjaardag Emile.

  Like

 3. He wat flauw dat je geen lekkers kreeg 😕
  Een hondenkoekje is ook wel lekker, maar zo “gewoon” 😉
  Gelukkig dat de rest wel leuk was 😛 Al die extra aandacht is niet mis 😛
  Fijn dat je vrouwtje het ook naar haar zin heeft gehad, en dat ze zo verwend is! Zo’n dubbelfeest is ook wel erg bizonder 🙂
  Wens je en lekkere luie bankavond en een poot voor jou en een knuff voor je baasje 😛
  Liefs….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.