Dubbel feest

Het was de avond van 28 januari en behoorlijk koud. Het sneeuwde en vanuit mijn bed kon ik de vlokjes langs het raam zien dwarrelen. Met gemengde gevoelens dacht ik aan de dag van morgen. Ik zou na Sinterklaas en Kerst ook mijn verjaardag in het ziekenhuis gaan vieren. De baby, die volgens alle berekeningen pas half februari geboren moest worden, was namelijk al een maand of twee behoorlijk ongeduldig. Plat liggen en aan het infuus met weexc3xabnremmers was volgens de doktoren de enige remedie om ervoor te zorgen dat dat kleine hummeltje nog een poosje in mijn buik zou blijven. Maar die kleine dondersteen dacht daar anders over en de volgende ochtend kreeg ik het mooiste verjaardagskado ooit: mijn supergezonde oudste zoon.

Morgen dus dubbel feest. Speciaal voor hem maar ook voor alle andere jarigen een toepasselijk lied.
(Even klikken op de afbeelding)


Ja dat ga ik dus niet verklappen.
Allemaal een heel fijn weekend en tot maandag.


Jamie Thompson:Happy, happy, happy, happy birthday


15 gedachten over “Dubbel feest”

  1. Goeie avond Jon,
    Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zoxc2xb4n dubbele verjaardag in xc3xa9xc3xa9n gezin lijkt mij heel bijzonder!
    Vriendelijke groeten,
    šŸ˜‰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.