Kaya, toen ze nog een klein puppy was

Om jullie niet teleur te stellen als jullie een bezoekje komen brengen, vandaag geen “life” maar een voorbereid logje. De foto’s van de foto’s heb ik gemaakt toen ik net mijn web-cam had aangeschaft. En heb je niks te doen lees dan ook nog eens mijn eerdere logs Kaya, mijn steun en toeverlaat en Uit(z)waaien .

Kaya wat was ze toch klein als pup. En wat ligt ze daar heerlijk bij haar moeder Doushka. Met dat brede stompe witte snuitje met een nog roze neusje. Een zwart glanzend lijfje, vier witte voetjes en een heel klein wit puntje aan haar staartje, net een kwastje dat in de nagellak was gedoopt. Het is een van de eerste foto’s die van haar genomen is. Samen met haar twee broertjes en vier zusjes werd ze geboren op 10 november 1998, ieder met een gewicht van rond de 500 gram. Hier liggen ze met z’n allen dicht tegen elkaar aan in de werpkist. En dan te bedenken dat ze is uitgegroeid tot een flinke dame van zo’n 44 kilo.

20 gedachten over “Kaya, toen ze nog een klein puppy was”

 1. Er was hier eventjes een Golden Retriever. De gaten zitten nog in de achtertuin. Was een lief beest. Maar ja. Jemma, de poes, woonde hier al zo veel langer. Heb je niet zo veel lol van maar is wel een stuk rustiger.

  Like

 2. Hoi Jon,
  Hopenlijk viel vandaag wat mee!? Ik ben wel een hondenmens, heerlijke beesten en wat gemis als ze er niet meer zijn, zo heb ik ervaren. Morgen komen er bij ons twee nieuwe maatjes wonen. Heb dan ook nog een verrassing!!

  Groetjes en een Knuffel voor Kaya

  Like

 3. Kleine meisjes worden groot, Jon. šŸ˜‰
  Leuk dat je foto`s hebt dat ze nog een puppie was.
  Het is een flinke dame geworden, en beeldschoon.

  Ik wil je heel veel sterkte wensen!
  Groetjes Sjoukje

  Like

 4. Ditmaal geen life reaktie, maar voorbereid: ik heb het enkele momenten geleden bedacht en nu pas opgeschreven…. šŸ˜€ 8) (hopelijk niet al te teleurstellend? šŸ˜® )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.