Vrijdagavond: filmavond. Maar dan…

Het is vrijdag en dat betekent weer de start van een nieuw weekend. Om het weekend in te luiden gaan we vanavond naar de film Jarhead .
Als je op onderstaande afbeelding klikt kun je de trailer bekijken, waarbij je kunt kiezen uit twee verschillende (of bekijk ze allebei), maar ook uit meerdere formaten.

Jarhead (de zelfgekozen bijnaam van de mariniers) is het relaas van Golfoorlog-veteraan Swoff vanaf een ontnuchterend klusje tijdens de opleiding tot zijn actieve dienst waar hij met een scherpschuttersgeweer en 50 kilo bepakking op z’n rug door de woestijnen van het Midden-Oosten trekt zonder enige bescherming tegen de moordende hitte of tegen Iraakse soldaten die elk moment kunnen opduiken.
Swoff en z’n maten houden zich op de gloeiende zandvlaktes staande met sardonische kameraadschap en boosaardige humor, en dit allemaal in een land waar ze niks van weten, tegen een vijand waar ze niks van zien en voor een zaak waar ze weinig van snappen.
Bron: United International Pictures Netherlands

Maar dan …
Helaas zal ik me de rest van het weekend met minder gezellige dingen moeten bezighouden, want vanaf vrijdag moet ik mij, met het innemen van medicijnen gaan voorbereiden op mijn logeerpartijtje in het ziekenhuis, dat aanstaande maandag staat te gebeuren. Hoop weer snel in de oude staat terug te zijn, al zal ik wel weer een kilootje of wat kwijt zijn, aangezien ik vanaf zondagochtend na mijn ontbijt alleen nog maar een mij voorgeschreven drank mag drinken en nee daar zal geen drupje alcohol bijzitten hoor. Pas maandagavond op z’n vroegst, als alles goed is gegaan en ik weer wat bij de mensen ben, mag ik weer iets gaan eten. Dat betekent dus dat jullie het even zonder mijn logjes zullen moeten doen. Ik wens jullie allen een heel goed weekend, blijf vooral langskomen dan merken jullie vanzelf wel wanneer ik er weer ben.
En mochten jullie je zorgen maken over mijn hond(je): niet nodig hoor die wordt goed verzorgd. (Ze is vast blij even van dat vrouwtje en haar PC verlost te zijn)

14 gedachten over “Vrijdagavond: filmavond. Maar dan…”

  1. He girlie….veel sterkte, voor je weet is het weer voorbij.
    Neem een lekker boek mee en geef Kaya een dikke knuffel die schat..
    Go for it!!!

    Like

  2. Jon ik steek een kaarsje voor je op en zal je positieve energie proberen te sturen. Je weet: tegenwoordig vliegt de tijd, dus voor je het weet ben je weer thuis, zit je achter een lekker bordje eten en lach je erom. Probeer er nu nog maar even niet aan te denken šŸ˜€ Liefs Loe

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.