Een uitje of niet

Ik was van plan vandaag naar het haagsuitburo te gaan om kaartjes te halen voor een leuke voorstelling. Ik kreeg als bezitter van een uitpas namelijk als nieuwjaarspresentje een kortingbon toegestuurd -inwisselbaar in januari of februari- en samen met de pas geleden gekregen irischeque, tja daar moet je dan van profiteren.
.
Toen ik de cheque kreeg moest ik wel eerst eens kijken wat dat was, krijg ze namelijk niet elke dag, maar dat is de naam voor de vroegere vvv-bon.
Aangezien ik wilde kijken uit welke voorstellingen ik kon kiezen, heb ik zowat het grootste deel van de dag het internet afgestruind op zoek naar die voorstelling die ik niet zou willen missen. Nou dat zijn er heel wat alleen de meeste waren natuurlijk al lang en breed uitverkocht. Mijn lijstje met favorieten werd alsmaar kleiner temeer daar de theaterbon alleen geldig is voor de Haagsche regio. De weinige voorstellingen, waar nog wel plaatsen beschikbaar waren vallen helaas precies in de week van mijn uitje naar het ziekenhuis en dat lijkt me niet zo’n goed idee. Ga morgen alsnog maar even langs het uitburo en mocht het echt niet lukken: pech dan ga ik door naar een leuke winkel om mijn cheque te verzilveren.

wordt vervolgd

9 gedachten over “Een uitje of niet”

  1. Hallo Jon, ik zie dat je nu een keuze probleem hebt, morgen wordt de grote dag. Wordt het die ene of het andere?
    Vriendelijke groeten,
    šŸ˜‰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.