Top 2000 – II

Op 11 november schreef ik in een logje over de Top 2000 . Het was tegelijkertijd een oproepje om je persoonlijke Top 10 door te geven.
De definitieve lijst is nu bekend en ook te downloaden. Even klikken op onderstaande afbeelding en je komt op de site waar ook alles is te vinden omtrent de uitzendschema’s op radio en tv, of je kunt luisteren via je PC.

Dus muziekliefhebbers even kijken of de nummers uit je persoonlijke Top 10 ook hoog zijn gexc3xabindigd.

7 gedachten over “Top 2000 – II”

 1. Ik heb de radio2de laatste dagen van het jaar 2005 veel aangehad. Ik moet zeggen dat ik de dagen vxc3xb3or oudjaar muzikaal verrassender vond dan de geijkte top 10. Veel van die nummers zijn door de jaren heen toch wel stukgedraaid.

  Like

 2. Hallo, ik heb je site bekeken, wilde op sommige dingen reageren, maar zo in het algemeen is het leuker denk ik. Ik vind je site heel leuk en er staat veel in ook. Allen de sloop van je/jullie flat, nu dat is best vervelend hoor en ik hoop maar dat jullie er op vooruit zullen gaan. slopen/bouwen daar weet ik veel vanaf omdat bouwen mijn beroep was in mijn werk en ook wel slopen daar ik lang ook in de renovatie leiding heb gegeven.
  Ikzelf Ben Anton en woon in Gouderak in Nederland en over nu 71 dagen dan zal ik in de avond voet op Australixc3xab bodem zetten en daar voor een aantal weken zijn bij mijn vriend Joop, ik verheug me er erg op hoor.
  groeten voor nu van Anton
  šŸ˜›

  Like

 3. Twee jaar geleden zijn we naar de studio geweest om de opnamen van de top 2000 aller tijden mee te maken šŸ˜› Was echt heel erg leuk!
  Wens je een hele fijne avond!
  Liefs….
  Geertje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.