Verwennerij

Hxc3xa8, dat was een heerlijk ochtendje. Ik had een afspraak bij de kapper om de komende feestdagen met een net geknipt hoofd tegemoet te kunnen treden. Val ik me daar toch met mijn neus in de boter. Er werd net als speciaal geschenk voor de feestdagen een verwendag georganiseerd. Van half elf tot twee uur heerlijk onderhanden genomen. Een totale metamorfose kreeg ik zomaar in de schoot geworpen. Kompleet in de watten gelegd van een kleurenanalyse (ik ben een zomertype, maar dat wist ik al en mijn garderobe is dus al in die kleuren samengesteld) en een nieuwe make-up tot een voetmassage aan toe. En mijn haar natuurlijk want daar ging ik voor. Er zit nu zelfs nog een mooi kleurtje in ook. Iets waar ik me al heel lang vanwege mijn medicijngebruik en mogelijk rare uitwerking niet aan durfde te wagen, maar aangezien alles op natuurlijke basis is kon dat. Maar ik kan wel zeggen dat ik er erg blij mee ben. Mijn thuiskomst liet ik dus niet verpesten door de brief en het telefoontje dat ik kreeg van het ziekenhuis, om maandag voor verder onderzoek te komen (er was toch iets gevonden wat niet helemaal goed was) en om a.s. donderdag al een gesprek te hebben met de internist (was eerst gepland in januari). Gelukkig werd er bij gezegd dat ik me niet teveel zorgen hoefde te maken en dat doen we dus ook niet. Vanavond gaan we lekker bij mijn zus en zwager eten en krijg ik -maar ik niet alleen gelukkig- de vuurdoop van o.a. mijn totaal nieuwe look.

11 gedachten over “Verwennerij”

  1. Heerlijk voor je!
    Ik hoop dat je een gezellig weekend hebt gehad Jon.
    Zo’n restauratie weekend lijkt me heerlijk šŸ˜‰
    Helaas laten de euri’s het niet toe, zojuist een rekening ontvangen van de stookkosten 2005…pffff wanhoop nabij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.