Donderdag

Doe het momenteel maar een beetje rustig aan op mijn log. Ga natuurlijk wel een beetje buurten, maar veel inspiratie of wellicht kan ik beter zeggen concentratie om stukjes te schrijven heb ik even niet. Andere dingen aan mijn hoofd. Een aantal verjaardagen, de op handen zijnde feestdagen, waarvoor ik nog geeneen kerstkaart heb geschreven of verstuurd, terwijl ze met bosjes binnenstromen.

Voor degenen die gisteren mijn logje over UB40 hebben gelezen kan ik melden dat het concert great !!! werd gevonden en dat ik de uitnodiging om de volgende keer mee te gaan met plezier in ontvangst heb genomen.

Dadelijk nog even wat boodschappen in huis halen, het is koopavond en rond deze tijd is het tenminste nog lekker rustig, drie keer raden waar dat zal zijn.

Wellicht wordt het iets makkelijker als je op de afbeelding klikt en naar het muziekje luistert, wat er met een zekere regelmaat uit de luidsprekers komt. En nee gelukkig nog geen kerstliederen, dat zal ongetwijfeld nog komen. Persoonlijk vind ik dit wel een lekker nummer. Om met Lind@ te spreken: zwijmel, zwijmel…

up-date: voor degenen die al wilden luisteren, er was storing, maar nu zingt hij weer!

14 gedachten over “Donderdag”

  1. Wat blijft het een kleine wereld, Jon. Mijn ouders en ik emigreerden met Gerard en Gerda van Hoorn, in 1956. Gerard was geboren in Gouda. Gerda in Den Haag. In 1967 volgden zij hun dochter terug naar Nederland en zijn maar in Loosduinen blijven wonen. Gerard is ongeveer twee jaar geleden overleden. Gerda en haar dochter, Netty, wonen nu nog steeds in Loosduinen, waar ik in juni, logeerde bij Gerda.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.