Zondagavond

Zo de kerstboom staat, nou ja eigenlijk is het een kerstboompje, maar de versiering zit erin en de lichtjes branden. Ook de andere kerstspulletjes hebben een mooi plekje gevonden en de kerstsokken hangen aan de schoorsteenmantel te wachten om gevuld te worden. Na alle drukte van de afgelopen dagen ben ik haast blij dat het weekend er bijna opzit, ware het niet dat de agenda van de komende week ook overvol is. Morgen eerst weer voor controle naar het ziekenhuis. Meestal neemt dat een hele ochtend in beslag, maar met een positief puntje, dat het waarschijnlijk de laatste controle van 2005 zal zijn. Ben benieuwd of ik weer een recept voor dezelfde medicijnen meekrijg. Ze werken wel goed tegen mijn epilepsie maar ik ben ook heel veel kilo’s kwijtgeraakt en nog meer kan er echt niet vanaf want dan waai ik bij het minste geringste briesje vast om. Rare bijwerkingen hebben die pillen toch. Van de ene soort kwam ik zes kilo aan en met deze ben ik er twee keer zoveel kwijtgeraakt en dat binnen een periode van een klein jaartje. Het geeft me ondanks de eerdere positieve controle-uitslagen toch een beetje een onrustig gevoel.

9 gedachten over “Zondagavond”

 1. Ik weet een ieder zal graag willen afvalleen soms erg snel ook, maar ik denk toch niet zo snellllllllll. Lijkt me niet goed.Succes, maar nerveusiteit kan ook een heleboel gewichtsverlies veroorzaken.

  Like

 2. Goeiemorgen Jon. Je kerstboompje staat dus. Gezellig toch? šŸ˜€
  Oh een afspraak in het ziekenhuis…succes hoor!
  Wat een vreemde bijwerkingen hebben medicijnen soms hxc3xa8? šŸ˜•
  Gewoon zeggen ook van dat onrustige gevoel!
  Sterkte en een fijne dag.

  Like

 3. Ik ga maar eens even een kaarsje voor je aansteken, dat kan in ieder geval geen kwaad! Helaas kan ik niet met je mee want ik heb al een afspraak. Ik hoop dat het allemaal helemaal meevalt! Liefs Leonie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.