Een emotievol weekend.

Er staat me een druk en emotievol weekend te wachten.

Ik zal vandaag mijn enge donkere kelder zo moeten inrichten dat de meubels en de volgepakte dozen die nog op mijn vorige adres waren achtergebleven een plaatsje kunnen krijgen. Morgen zal xc3xa9xc3xa9n en ander volgens de planning verhuisd worden en daarmee zal een periode van zo’n 30 jaar zijn afgesloten. Gisteren al wat voorbereidingen getroffen en de kerstspullen maar vast naar boven gehaald om uit zoeken wat ik ter versiering van mijn huisje kan gebruiken. Scheelt tenminste al iets en zo verdwijnen de dozen niet onder de nieuwe aanwas.

Het optuigen van mijn boompje zal tot zondag moeten wachten maar dat is een leuke bezigheid om naar uit te zien. Ook voor vanavond staat er iets feestelijks op het programma. Proeven van de kerstsfeer bij het concert van vocal group: The Exceptionals in de Abdijkerk in Loosduinen. De laatste keer, dat ik daar voor een concert geweest ben, was samen met mijn moeder, die een aantal jaar in een aanleunwoning op hetzelfde terrein woonde en die nu alweer drie jaar geleden is overleden.

Al met al wordt het een weekend waarin herinneringen naar boven zullen komen, verdrietige maar ook vreugdevolle.

9 gedachten over “Een emotievol weekend.”

 1. Herinneringen aan emotionele gebeurtenissen geven je leven kleur. (een saai leven is toch ook niet erg uitnodigend)
  Vriendelijke groeten,
  😉

  Like

 2. Succes dit weekend, zal aan je denken.
  Moest vanmiddag trouwens heel even aan je denken, hoorde in de auto een intervieuw met iemend die ooievaars voert in den haag, dacht ik toch even dat ik de naam Jon Houkes verstond. 😀

  Like

 3. Lijkt me inderdaad een emotioneel weekend, maar het is ook goed. Je ruimt een heleboel materiele dingen op (je kelder), dus waarom ook niet in je emotionele dingen opruimen. Alleen plaatst het wel zodanig, dat je er iedere keer naar terug kan grijpen als je daar behoefte aan hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.