Een warm weekend met de Bachata

Zo alweer zaterdagmiddag, maar snel nog een kort logje om iedereen een warm weekend te wensen. Meestal zet ik op vrijdag een vrolijk muziekje op mijn log, maar daar ik gisteren met mijn hoofd met andere dingen bezig was , doe ik dat vandaag met de Bachata. Voor diegenen die niet weten wat dat is, een vrolijke dans afkomstig uit een gebied waar het heel wat warmer is dan hier. Dus luister maar naar deze hartverwarmende klanken uit Zuid-Amerika en lieve loggers dank voor de lieve woorden op mijn log van gisteren.


Wel even op de afbeelding klikken.
specialthnx2Richie

2 gedachten over “Een warm weekend met de Bachata”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.