Voor Harrixc3xabt

Deze zeer drukke dameMaakt graag wat reclameEn wel voor haar eigen gezinWat ze beschermt als een tijgerinZij vertoont daarbij ook engelengeduldWant haar logjes zijn immers gevuldMet eigen foto’s en prentjesVan dochtertjelief en twee ventjesEcht makkelijk heeft ze het niet altijdVandaar dat ik het hier aansnijdZo lees ik tussen de regels doorOver problemen met het gehoorHet gebruik van gebarentaalEn die speciale school staat vaak centraalEen van haar hobby’s is kokenEn o jxc3xa9 ze mag zo graag een sigaretje rokenMeerdere pogingen om te stoppenBleken telkens weer te floppenZe bezoekt dus vaak de sigarenzaak,Maar past dat wel bij haar sterrenbeeld “draak”?Daar staat dat ze houdt van luxe dingenZoals gouden en zilveren ringenHet geld zou je dus beter kunnen bewarenOm voor die reis naar Zwitserland te sparenDe voornaamste reisplek voor Harrixc3xabt,o nee dat is toch echt haar nieuwe bed.Waar ze o zo graag in bivakkeerd,Zo staat er in het grote boek gearchiveerd.En niet alleen om bij te komen,Maar samen met Marco de man van haar dromenbereidt zij zich voor op een nieuwe dagEn nee ik geef hier geen beeldverslagDat houden jullie maar voor jullie tweeNeem nu maar eerst een kopje theeMet uitpakken ben je namelijk niet 1, 2, 3 klaarHet kado is verpakt als surprise dus begin nu maarHet laat je hartje vast sneller kloppenEn ja Sint houdt ervan je een beetje te foppenHet kost daarom wel wat extra tijd,Maar ongetwijfeld ook veel vrolijkheidMet klikken op de eerste linkWant dan vind je vanzelf die superbink


Ach nee, wat vergis ik me daar
Zijn harnas verbergt toch echt lijf en haar
Wellicht win je nu de toto
Als je klikt voor de volgende foto

Gompie, een van de hobby’s van Harrixc3xabt
Een mannetje vermomt als sigaret
Steek er nog eentje op
Of geven je kinderen je dan op je kop?
Druk dan maar gauw het peukje uit
En klik voor de volgende verrassing op de snuit


He, wie snoept daar met haar mond vol tanden
Ga ze als de wiedeweerga poetsen en was je handen
Geef ook gelijk je toet een goede wasbeurt
En klik pas weer door als dat is gebeurd
Dan mag je straks luisteren naar schoon gezang
Doe je ogen dicht en en droom maar fijn van dit behang


Het is wellicht iets voor aan de muur
Of kijkt mannetje Marco nu een beetje zuur?
Gelukkig is het allemaal maar voor de pret
Maar zou jij dit ook dragen in zijn bed?


Je mag nu nog een keer klikken
En vooral niet schrikken
Hij is speciaal voor jou besteld

En luister wat hij hier aan jou verteld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.