Opdracht 6 en een nieuwe poll

We gaan weer aan het rijmenen niet om Sint te slijmenmaar om opnieuw een tipje te gevenvandaar dat dit gedicht is geschrevenBen wel eerst even wezen glurenbij allebei mijn lootjes burenWas bij beiden al eerder geweestmaar slechts bij xc3xa9xc3xa9n van hen zag ik een beestMijn keuze was toen snel gemaaktMede omdat de logjes mij hebben geraaktZe zit in een bijzonder zware tijdWant pas geleden raakte ze iets kwijtGelukkig slaat ze zich er goed doorheenWant samen met haar schatjes is ze niet alleenEn…. vind jij nu je lootje hierDan geeft dat mij niet echt plezierGa er nog niet meteen vandoorVul in die poll hij staat hier links hoor

14 gedachten over “Opdracht 6 en een nieuwe poll”

 1. Voorzichtig en zacht…
  …gluurde ik hier rond,
  of er een woord voor mij bij stond.
  Ik spiek bij iedere opdracht
  in de hoop een hint te zien,
  wellicht op deze weblog misschien???

  Like

 2. ben ff alle logjes aan t langsgaan..
  nu kom ik bij jou aan..
  geen idee om wie het gaat..
  mijn gedachten weer in de spagaat
  hele fijne avond van dit sinterklaasnieuwkomertje šŸ˜€

  Like

 3. Al dat spoorzoeken
  valt nog niet mee
  maar ik hop wel gezellig
  met alle anderen mee
  Al dat speuren helpt
  soms niet
  dat is de schuld van
  zwarte piet
  Nog een paar dagen
  dan is het voorbij
  ik ben overal geweest
  jij ook bij mij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.