Zondagmiddag

Voorafgaand aan onze middagwandeling hebben Kaya en ik even meegedaan met de warming-up op het plein. Heupen wiegend en armen zwaaiend in de lucht, nou ja xc3xa9xc3xa9n arm, met de andere moest ik Kaya een beetje in bedwang houden, stonden we meedeinend op de muziek tussen het in grote getalen toegestroomde publiek, zie je het voor je?

Er is namelijk weer eens een koopzondagfeestje . Niet alleen zijn de circusdagen in volle hevigheid losgebarsten. Als super-attractie is voor vanmiddag Wolter Kroes gecontracteerd.

Het ziet werkelijk zwart van de mensen. Rare uitdrukking eigenlijk zwart kunnen we misschien beter veranderen in kleurrijk trappen we tenminste niemand op de zere tenen.

Uit de luidsprekers galmt met overbekende meezingers zijn stem over het plein. Vlak naast het podium staat gelukkig een suikerspinnenkraampje, kan hij voordat hij huiswaarts gaat nog even zijn keel verzachten, want daar zal hij, kan haast niet anders om boven het meezingende publiek uit te komen , aan het eind van zijn optreden weleens behoorlijk veel last van kunnen hebben.

10 gedachten over “Zondagmiddag”

 1. Nou Jon, heb jij je conditie weer wat op peil kunnen brengen toch?! 😀 Ach, en in de buitenlucht tijdens koopzondagfeest is het toch prima vertoeven…. 😉
  Ennuh…Yes, natuurlijk mag je me linken 😉 Wie zou dat niet willen 😛

  Like

 2. hey Jon bedankt voor je bezoekje aan onze log
  Gezeliige boel daar in jullie stadswijk en Wolter Kroes zorgt altijd wel voor de nodige meegalmers he
  Groetjes
  Mieke

  Like

 3. Wat moet dat een gezellige happening zijn geweest op het Plein! Hoe lang duurde het? Na afloop kreeg je een suikerspin?
  De edelstenenwebsite ziet er goed uit. Een steen voor de dag? …voor iedereen of voor een specifiek individu? Ik sal de site eerst wat beter bekijken.
  Vriendelijke groeten,
  😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.