Zondagmiddag

Voorafgaand aan onze middagwandeling hebben Kaya en ik even meegedaan met de warming-up op het plein. Heupen wiegend en armen zwaaiend in de lucht, nou ja één arm, met de andere moest ik Kaya een beetje in bedwang houden, stonden we meedeinend op de muziek tussen het in grote getalen toegestroomde publiek, zie je het voor je?

Er is namelijk weer eens een koopzondagfeestje . Niet alleen zijn de circusdagen in volle hevigheid losgebarsten. Als super-attractie is voor vanmiddag Wolter Kroes gecontracteerd.

Het ziet werkelijk zwart van de mensen. Rare uitdrukking eigenlijk zwart kunnen we misschien beter veranderen in kleurrijk trappen we tenminste niemand op de zere tenen.

Uit de luidsprekers galmt met overbekende meezingers zijn stem over het plein. Vlak naast het podium staat gelukkig een suikerspinnenkraampje, kan hij voordat hij huiswaarts gaat nog even zijn keel verzachten, want daar zal hij, kan haast niet anders om boven het meezingende publiek uit te komen , aan het eind van zijn optreden weleens behoorlijk veel last van kunnen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.