Nieuwe exposities toegevoegd

Druk, druk druk!!! Veel zaken lopen parallel, wat goed te zien en te lezen is op het tabblad Exposities. Het is verplaatst en de indeling veranderd en aangevuld met aankomende expo’s in een nieuw kleurtje. Binnenkort volgt er ook info over een bijzondere avond, die plaats vindt in het Gemeentemuseum in Den Haag. Oeps bijna vergeten te melden, dat het Gemeente museum, kortweg het GEM een nieuwe naam en een nieuw logo (‘Munst/Nunst/Kunstmuseum?? ) heeft gekregen. Bij deze de nieuwe naam: Kunstmuseum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.