Zwart/wit

Tegenwoordig is alles zo zwart/wit. Je bent ergens voor of ergens tegen. Iets is goed of iets is slecht. Geen middenweg of begrip voor de standpunten van anderen. Is het niet vreemd, dat er in de natuur niets echt zwart of wit is? Maak eens een wandeling en kijk om je heen. De kleuren springen je tegemoet en het maakt niet uit of het somber weer is of een prachtige dag met een strakblauwe lucht. En al kun je geen krant openslaan of de ellende in de wereld wordt over je heen gestort, geniet van de kleine dingen. Als we dat nu eens met z’n allen proberen, worden we daar vast een stuk vrolijker van en kunnen we elkaar wellicht wel een goedemorgen wensen en een lach op iemands gezicht toveren. En ja, je kunt foto’s, zoals ik heb gedaan met de paddenstoelenfoto, zodanig bewerken dat er een zwart/wit afbeelding ontstaat, maar dan nog zitten daar nuances in, van wit tot zwart van licht- tot donkergrijs. Maak er een mooie dag van en morgen en overmorgen enzovoort!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.