Onder Constructie: Inzending Zomerexpo

Bovenstaande foto is er één uit een serie die ik maakte voor de http://www.zomerexpo2013.nl/ met als thema ‘Aarde’. Weliswaar werd mijn foto gekozen door de dag-jury (nog steeds trots op), maar behoorde mijn werk niet tot de eindselectie voor de tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag. Al met al een leuke ervaring. Al heb ik zelf één en ander moeten missen -ik lag in het ziekenhuis- en heeft mijn zoon de honneurs waargenomen. Mijn inzending is te vinden onder de titel “Nature abhors a vacuum”

update: Niet deelgenomen aan de Zomerexpo van 2014 ‘Licht’, maar voor die van 2015 met het thema ‘Woest’ sta ik al in de startblokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.