Het is alweer mei en wat is er veel gebeurd

De laatste weken zijn een beetje aan me voorbij gegaan. In plaats van het op orde brengen van m’n site of me bezig te houden met m’n project voor Zomerexpo 2013, lag ik van het ene op het andere moment in een kamer met uitzicht, al heb ik daar weinig van gezien. Wel gemerkt, dat het een komen en gaan was van heel wat mondkapjes met spiedende ogen, die voortdurend allerlei toeters en bellen moesten controleren. Maar…we pakken de draad zo goed mogelijk weer op en proberen de komende tijd orde in de chaos te scheppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.