Waar zouden we zijn zonder muziek

Het is vreemd dat je, als je ergens informatie over aan ’t zoeken bent op het net, iets tegenkomt, wat totaal niets te maken heeft met dat, waar je naar zocht en indirect toch ook weer wel met waarom je ergens naar zoekt. Klinkt raadselachtig en dat is het ook, daarom schrijf ik het op.

So_far_to_go_2

Heeft dat, waar ik naar zocht te maken met m’n gezondheid, het feit dat ik een filmpje met de nieuwe single van Chris Rea tegenkwam is op z’n zachtst gezegd wonderlijk. Heb ik, toen ik heel ziek was vaak naar zijn CD’s geluisterd en er altijd iets positiefs uit kunnen halen, momenteel zit ik helaas weer in een onzekere periode (dacht dat ik er na een operatie in januari vanaf was). De single staat op een nieuwe verzamel CD en zelfs de tekst ervan past frappant genoeg bij m’n situatie.

Omdat het een filmpje is van de BBC, mag het buiten Engeland niet vertoond worden. Het nummer is echter ook op de eigen website van Chris Rea te beluisteren. Als je de link Come so far, yet so far to go volgt, klik je op het 4e nummer in het rijtje van de te beluisteren songs.

Voor de liefhebbers hij gaat weer op tour en is 5 maart 2010 in de Heineken Music Hall te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.