Ik begin al aardig te wennen

Wat is het leuk hier en wat heb ik al veel geleerd. Ik heb m’n eigen speeltjes en ik weet nu dat het veel fijner is om buiten luchtjes en plasjes achter te laten dan in de kamer of in de gang. Als ik het buiten doe is het vrouwtje heel blij en zegt ze dat ik zo braaf ben.

Dit ben ik met Kuifje 

Ik heb ook kennis gemaakt met de andere honden uit de buurt, wat waren die nieuwsgierig zeg. De grote vind ik nog een beetje eng, maar de kleintjes zijn grappig. Die willen ook net als ik graag rennen en springen. Met het vrouwtje ben ik ook elke dag naar het bos geweest, moest ik eerst nog aan de lange lijn lopen, vandaag maakte ze de riem los. Ik bleef wel een beetje in haar buurt hoor en hield haar goed in de gaten. Net zoals ik de boel buiten in de gaten hou als ik iets hoor.

Hé daar loopt iemand met een paraplu

Een groot feest werd het, toen ik vanmorgen op het hondenveldje aan het snuffelen was en er nog twee honden kwamen snuffelen. Hun baasjes zeiden, dat ze best wel met me mochten spelen. Nou dat hebben ze geweten. Heb ze het hele veld over laten rennen, van links naar rechts en van rechts naar links. Vrouwtje en de twee hondenbaasjes moesten er erg om lachen. Ze hadden niet verwacht dat ik zo hard kan rennen, zulke scherpe bochten neem zonder onderuit te gaan en met vier poten tegelijk de lucht in spring -zit in de genen, moesten mijn voorouders ook doen als ze een kudde schapen bijeen moesten houden.

Uitrusten in de bench 

Toen vrouwtje riep dat we weer naar huis zouden gaan, omdat er visite zou komen (ook al nieuwsgierig naar mij) ben ik vrolijk kwispelend naar haar toegelopen, zodat ze netjes de riem kon vastmaken. En weer zei ze tegen me: BRAAF, goed zo!! en dat is zo fijn om te horen. Thuisgekomen heb ik een slokje water genomen en ben toen heerlijk in de bench gaan liggen om uit te rusten.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.