Crispy, een Gos d'Atura Catalxc3

Wat ben ik blij, ik ben geadopteerd en heb een nieuw baasje uh … ik bedoel vrouwtje. Ze vond het wel tijd worden om weer gezellig samen met een hondje leuke dingen te ondernemen. Lekker wandelen langs het strand en door het bos is immers lang niet zo leuk, als je dat in je eentje moet doen. Spelen met een bal of frisbee al helemaal niet, staat ze toch een beetje voor gek. Tja, ik heb haar eens lief aangekeken en gelukkig, het heeft geholpen. Wie zou ook zo’n lief koppie kunnen weerstaan (heb ik van horen zeggen hoor, ik kijk zelf niet zo vaak in de spiegel).

Lief koppie

Mijn naam is Crispy en ik ben een Gos d’Atura, ook wel bekend als Catalaanse herder. Weet niet precies hoe oud ik ben, wel jong hoor en ik zal dus ook nog een paar cm groeien.

Niemand was mij komen halen, nadat ik door een paar politiemannen op straat was gevonden en naar het asiel van Ripolles was gebracht. Ik was erg mager, maar heel lief tegen mensen en andere honden. Dat was boffen, want nu kon ik na een medische keuring een paspoort krijgen en een nieuw leven beginnen.

Alba geeft nog wat aanwijzingen

Afgelopen zondag ben ik, samen met twee vriendinnetjes vanuit Gerona met het vliegtuig gearriveerd op Rotterdam Airport, waar we werden verwelkomt door Alba, ook een gos. Ik mocht met het vrouwtje mee naar huis en ik vind het reuze gezellig hier. Moest natuurlijk wel een beetje de boel verkennen.

Even een kijkje genomen op het balkon

Wat luchtjes aan de kamer toevoegen en heel erg wennen aan al die vreemde geluiden. Maar … ik heb goed geslapen in m’n nieuwe bench, krijg veel complimentjes en weet ook dat ik wel snel zal aankomen met het lekkere eten, dat ik in mijn bak vind. Hondenkoekjes, -snoepjes, of botjes als beloning lust ik niet. Ik heb aan een vriendelijk "Braaf" meer dan genoeg.

Ik voel me hier thuis

Tot gauw, poot van Crispy.

3 gedachten over “Crispy, een Gos d'Atura Catalxc3”

  1. Hallo Crispy,

    wat een leuke hond ben jij en je hebt ook al zo’n mooie naam.
    Heel veel geluk toegewenst op je fijne nieuwe stekkie en vele jaren van lekker rennen, wandelen, dollen, spelen, dutten en plezier voor jou en je baasje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.