Nog één nachtje slapen

Bij terugkomst van een weekje weg wachtte me een onaangename verrassing. Voor de tweede keer dit jaar stond m’n kelder blank. Het betekende weer een hoop rompslomp met verzekering, woningbouw etc. Was vorige keer een lekke rioolbuis de boosdoener, dit keer was er ergens in het flatgebouw een stijgleiding geknald en had het vele water zich ook tot mijn kelder toegang verschaft. Net nu ik alle troep van de vorige keer had opgeruimd, kan ik weer opnieuw beginnen en dat, terwijl ik zoveel andere dingen te doen heb.

Kelder

Ben namelijk nog druk bezig met de web-site van Taverne Restaurant Afspanning de Posthoorn. De opzet is klaar, maar een aantal onderdelen nog in- of aangevuld. De vele foto’s die ik er heb gemaakt gesorteerd en geplaatst. Teksten uitgewerkt en de menu’s aangepast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.