Voor het geval dat

Mocht het je ontgaan zijn, ik heb het design en de indeling van m’n log maar eens aangepast. Ik was er op uitgekeken en heb misschien daarom wel zo lang niet gelogd. Gelijk maar eens wat meer web-log mogelijkheden benut, die te zien zijn in de rechterzijkolom. Een aantal albums gevuld met mijn favoriete foto’s, gerangschikt op onderwerp als kleurrijk, portretten, doorkijkjes en meer. Veel foto’s zijn nog gemaakt met m’n mobieltje (altijd op zak), maar nog niet zo lang geleden is daar verandering in gekomen vanwege m’n nieuwe aanwinst: een superhandzame canon powershot met heel veel mogelijkheden (soms heb ik toch weleens een mazzeltje). En net zoals de reiger spiedend de sloot afzoekt naar een lekker hapje, zo zoek ik met m’n camera naar allerhande onderwerpen om vast te leggen.

Spiedend naar een lekker hapje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.