Bruce Springsteen: Working on a dream

Naar dit nummer kan ik honderden keren achterelkaar luisteren. Het staat o.a. op de bonus disc van The Essential. Als ik m opzet is dat op volume veel te hard voor de buren, misschien wel de hele buurt, maar lekker meegillen doet een mens af en toe goed. Hier te zien tijdens zijn concert op Pink Pop 2009.

Bovenstaande was een aanvulling op onderstaand logje: Op 23 januari komt zijn nieuwe album uit: Working on a dream. Het nummer "Life itself" is gratis te downloaden via de site van Radio 2, waar je ook twee video’s kunt bekijken.

Bruce Springsteen: Life itself

2 gedachten over “Bruce Springsteen: Working on a dream”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.