Genieten van m'n oude dag

Vandaag ben ik weer eens aan de beurt om iets te vertellen. Zie je me daar op die foto? Lig ik daar niet heerlijk te genieten van het plekje in de schaduw? Als ik mezelf zo zie, ben ik wel een beetje trots op mezelf. Want tja ik word, of liever gezegd ik ben, toch wel een dame op leeftijd al zou je dat zo op het eerste gezicht niet zeggen. Maar, met mijn bijna tien jaar, heb ik dat uitrusten tijdens een wandelingetje echt nodig. Ik ben niet meer zo snel, loop wat moeilijker en heb ook wat moeite met overeind komen. Genieten van het leven doe ik nog steeds en hoop ik ook nog een hele tijd te doen.

Kaya 12 april 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.