Up-date

Het komt er de laatste weken niet echt van om een logje te maken. Ik ben overdag al zoveel met taal bezig, dat ik ’s avonds de pc liever de pc laat.
Ondertussen ben ik twee antieke stoeltjes aan het opknappen voor mijn zoon, waarvoor heel wat sierspijkers verwijderd moeten worden, voordat het houtwerk kan worden geschuurd en gelakt en de bekleding kan worden vernieuwd.

Exc3xa9n van de stoeltjes voor de metamorfose

Tel daar de naar het theater voor Da bounce Comedy night, de bioscoop voor The Kingdom, Lions of Lambs en American Gangster, het bijwonen van een aantal feestelijke openingen van nieuwe tentoonstellingen, het bezoeken van het Gemeentemuseum, het Omniversum en een salsafeestje en zie … de agenda was helemaal vol. En dat zijn dan nog allemaal leuke dingen, de minder plezierige zaken gaan natuurlijk ook gewoon door: zoals naar de tandarts en de huishoudelijke taken (jakkie).

Energie doen we op tijdens de wandelingen met Kaya.

Voor vanavond staat er alweer iets leuks op het programma: het concert van UB40 in Ahoy. Heerlijk even uit m’n dak. Het weekend kan niet beter beginnen, al hebben we morgen natuurlijk nog even een drukke vrijdag voor de boeg.

Eén gedachte over “Up-date”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.