Mis … MIST

Er is nog steeds van alles mis met mijn pc. Er zit een zeer hardnekkig virus op de c-schijf, dat ondanks allerlei anti-virus programma’s niet van plan is te verdwijnen. Wel raken er steeds meer programmaonderdelen onbruikbaar, omdat ze in quarantaine zitten. Internet is niet te gebruiken, omdat er, zodra ik een pagina wil openen  ook ongewenste vensters openspringen en de heleboel of blanco blijft of vastloopt. Wie heeft er een oplossing? Uit het raam gooien is geen optie al heb ik wel met de gedachte gespeeld. Gelukkig staat mijn  foto-gebeuren op de d-schijf en is het met enig gedoe mogelijk er xc3xa9entje  te plaatsen. Gisteren genomen in Scheveningen: MIST.

Mist_1

6 gedachten over “Mis … MIST”

 1. Via de weblog van Geertje, zag ik dat er weer leven zit in die van jou. Fijn! Je wil niet lezen dat ik -natuurlijk – een Apple iMac moet aanschaffen. Dat gezeur heb je al genoeg van me gezien.
  Zeg. Jullie moeten nu maar eens echt gaan zomeren hoor. Het wordt wel tijd!
  Foto van Schevening in de ZON, a.u.b..
  Sydney heeft zon. Maar een koude wind. Ik weet zeker dat het sneeuwt, in andere gebieden van Nieuw Zuid Wales.

  Like

 2. Ik hoop maar dat er snel een oplossing komt.
  Helaas kan ik niet helpen.
  Als er iets met onze pc’s is bellen we onze pc dokter.
  Liefs Teun

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.