Dxc3xa9jxc3 vu

Vanavond naar Dxc3xa9jxc3 Vu de nieuwste film met Denzel Washington, een van mijn favoriete acteurs. Klik voor de trailer op de afbeelding.

Dxc3xa9jxc3  vu met Denzel Washington

Het verhaal:

Iedereen heeft wel eens het schokkende mysterie van dxc3xa9jxc3 vu ervaren: die gedachteflits wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, maar het voelt alsof je die persoon al je hele leven kent. Of wanneer je een plaats herkent, hoewel je daar nog nooit eerder bent geweest. Dxc3xa9jxc3 vu leidt agent Doug Carlin (Denzel Washington) tijdens een onderzoek onverwacht naar een misdaad. Nadat een bom een explosie op een veerboot van New Orleans heeft veroorzaakt, wordt Carlin aangesteld om bewijsmateriaal te achterhalen. Hij staat op het punt te ontdekken dat wat de meeste mensen geloven dat slechts in hun hoofd is, in werkelijkheid iets veel krachtigers is. Hierdoor raakt hij verwikkeld in een strijd, in een poging om honderden onschuldige mensen te redden.

Denzel Washington en regisseur Tony Scott hebben al eerder samengewerkt aan de duizelingwekkende actiethriller ‘Man on Fire’. Deze keer worden ze versterkt door acteurs Val Kilmer (Kiss Kiss, Bang Bang) en James Caviezel (‘The Passion of the Christ’) en xc3xbcberproducent Jerry Bruckheimer, de man achter talloze hits als ‘Top Gun’, ‘Armageddon’ en de ‘Pirates of the Caribbean’-serie. Kort voordat ‘Dxc3xa9jxc3 Vu’ gedraaid zou worden in New Orleans, vernietigde Orkaan Katrina alle locaties. Bijna werd het project afgeblazen. Toch wilde het team de film ontzettend graag maken en drie maanden na de ramp gingen ze alsnog draaien op de verwoeste plekken.

xc2xa9 filmfocus.nl

Eén gedachte over “Dxc3xa9jxc3 vu”

  1. Het verhaal staat mij wel aan. Ik zag hem nog niet op het internet voorbij komen maar hij zal vast wel ergens te downloaden zijn.

    De film was vast en zeker de moeite waard..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.