Bruce Springsteen in Ahoy (2)

Het optreden van Bruce Springsteen with The Pete Seeger Sessions Band gisteravond in AHOY was in xc3xa9xc3xa9n woord geweldig. Naast de nummers van de laatste CD/DVD werden er ook nog een aantal oudere nummers ten gehore gebracht. Heerlijk om te zien hoe het publiek iedere keer weer als xc3xa9xc3xa9n man in beweging komt, zodra de intro van een nummer herkend wordt. Swingend, springend, klappend, zingend en op mijn vingers fluitend van een heerlijke avond genoten. Kijk nu al uit naar zijn volgende concert. Ik zal dan ongetwijfeld weer vroeg uit de veren moeten om kaartjes te kunnen bemachtigen. Weshallovercome_1

Luister zelf al de hele ochtend (op volume: lekker hard) naar de We shall overcome, en vooral naar xc3xa9xc3xa9n van mijn favorieten Eyes on the prize, even lekker nagenieten. Kan jullie niet mee laten luisteren maar wel een voorbeeldje laten zien Weliswaar niet van gisteravond maar Mary’s Place van de DVD life in Barcelona is zeker de moeite waard. Hoop tenminste dat de link ook bij jullie werkt. Het enthousiasme straalt ervan af.

10 gedachten over “Bruce Springsteen in Ahoy (2)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.