Mijn belevenissen als collectante voor de nierstichting

Vanaf maandag zijn ze te lezen, mijn belevenissen als collectante voor de Nierstichting het was de bedoeling vandaag het eerste deel te plaatsen, maar zoals helaas wel vaker voorkomt bij web-log als je op opslaan klikt, klad of nu publiceren maakt geen verschil : HET IS WEG, de bladzij kan weer eens niet gevonden worden. Ik zal het opnieuw moeten schrijven. Had ik het maar in punt gedaan, was het er nog geweest.

Voor nu fijn weekend, ik ga weer aan de slag

4 gedachten over “Mijn belevenissen als collectante voor de nierstichting”

 1. Balen zeg! Zelf heb ik dat nog niet 1x gehad bij Web-log.
  Maar een log bij BNN is vele malen erger, dus troost je… :p
  Wat je ook nog had kunnen proberen is de terug/back toets in de Internet Explorer. Vaak staat het er dan nog.
  Misschien is het meest handige om de tekst eerst in Word te maken en tussentijds vast te leggen. Ook Huubs oplossing is een handige.
  Toch een fijn weekend!
  Liefs Eric.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.