Dat was nog eens leuk

Ik zal maar weer eens een logje vullen, want vrouwtje is druk in de weer met foto’s (ook nog die van het Rotterdamse Carnaval), maar ook met tekenen en schilderen. Dat het vrouwtje nog niet is langs komen loggen, hoewel het voor ons nu zulk goed weer is, komt omdat we saampjes met een NS-zomertoer voor twee (en ja, ben groot dus heb ik mijn eigen kaartje nodig) op stap zijn geweest naar het oosten van het land (mmm, alleen de geuren al van de net gegierde velden van de buren). Dorpsgezicht Vragender Daar hebben we een bezoekje gebracht aan jongste zoon en zijn vriendin, die op het huis van haar ouders passen. Erf en huis bewaken kan ik als de beste en ik heb ze even laten zien hoe dat moet. Je gaat op een strategisch punt liggen, zodat je alles goed in de gaten kunt houden en af en toe maak je een rondje, nou zeg maar gerust rond, door de tuin. Kijkje nemen bij de kippen (zo’n vers eitje, vooral zachtgekookt, ook al zo lekker). Heb ook het hele huis en het tuinhuis waar wij logeerden eens goed gexc3xafnspecteerd en besnuffeld en kon heerlijk op vliegenjacht (door de gier waren er een flink aantal aan komen waaien). Hier werd o.a. de appelcakemix aan geschaftWel erg vermoeiend hoor, heb op de terugweg in de trein dus maar (net als het vrouwtje) mijn ogen even dichtgedaan (was goed dat we tot het eindpunt mee moesten). Nagenieten doen we ook nog een paar keer als er van xc3xa9xc3xa9n van de bij de molenwinkel aangeschafte cakemixen net zo’n heerlijke cake wordt gebakken als ik daar geproefd heb. (Meer info? even klikken op de foto’s, eigen foto’s volgen nog)

Poot en knuffel van Kaya

5 gedachten over “Dat was nog eens leuk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.