Even pauze

Voorlopig plaats ik even geen nieuwe logs. Had al eens eerder aangegeven dat dit weer voor mij niet zo geslaagd is. Ik doe het rustig aan en zoek de koelte op. Zodra de hittegolf voorbij is kom ik weer gezellig langs.

Slippertjes_1

Kikkertje

20 gedachten over “Even pauze”

  1. Ook ik doe het wat rustiger aan .Je hebt in de zomer ook zoveel andere dingen die op je af komen . Maar zo nu en dan neus ik toch even in het log land. Gr.en ik kom wel weer eens bij je langs. Jan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.