Even rustig aan

Omdat ik momenteel behoorlijk veel last heb van mijn epilepsie, doe ik het een beetje rustig aan. Word ik van die aanvallen al moe, door de weersomslag van koud naar warm en andersom slaap ik ook slecht en die uurtjes moeten overdag toch echt worden ingehaald. Tussendoor maar een beetje op de pc aan het rommelen, muziekje luisteren en wandelingetjes maken met Kaya. Zij heeft na haar medicijnkuur momenteel gelukkig geen last meer van haar poten. Volgens de dierenarts is het geen HD maar artrose en ja ook honden kunnen daar last van hebben. Ze rent in ieder geval weer vrolijk rond en eet weer als vanouds.

Kikkertje

4 gedachten over “Even rustig aan”

  1. Je moet doen wat je lichaam toelaat..En niets forseren.Jon ,gewoon dingen die je leuk vind. Veel sterkte en zoals je ziet ben ik verhuisd naar “punt”. Gr. Jan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.