Over zoekwerk en ergernissen

Alweer maandag en het is alweer vier dagen geleden dat mijn web-log verhuisd werd. En al ziet ie er redelijk hetzelfde uit, alleen de kopfoto moet nog, ik kwam er vanmorgen pas achter dat al mijn interne linkjes zijn verdwenen en dat ik alle url’s, die naar logs in het archief verwezen, moet gaan wijzigen. Balen, want dat betekent een heleboel zoekwerk. En wat helemaal vervelend is, is het feit dat al die linkjes (gelukkig niet de links naar andere loggers, dat kon ik gelukkig wel veranderen) ook nog eens in hetzelfde venster openen. Mijn gastenboek doet het niet meer.  Mijn statistieken zijn niet meer bijgehouden en geven lang niet die info die er beloofd is. Je bladert je een ongeluk in de nieuwe beheeromgeving en heb je iets veranderd en wil je het plaatsen, is het niet een druk op een toetsje, nee je moet meerdere keren "zeggen" dat dat toch echt de bedoeling is. Bij sommige veranderingen, zoals in de welkomsttekst moet je zelfs iedere keer je  hele weblog opnieuw publiceren. En van de beschikbare maandruimte heb ik in vier dagen al bijna de helft verbruikt, terwijl dit pas mijn tweede logje is. Tja allemaal ergernissen. Ik wens iedereen die nog verhuisd gaat worden héééél véééél sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.