Over bezoekjes en uitslagen

Ieks, er is alweer een week voorbij sinds mijn laatste logje, ik bedoel sinds Kaya’s logje.
Maar ja jullie weten het: loggen vraagt veel tijd en die heb ik momenteel nodig voor andere bezigheden. Mijn agenda staat proppie vol. Zo waren er naast een aantal hele leuke dingen, waaronder een bijzonder uitstapje naar Amersfoort afgelopen zondag,

( Deze foto is alvast een voorproefje van het logje wat hierover in de maak is, of zou het weer een foutje zijn? )

een aantal minder plezierige zaken zoals de bezoekjes aan en de telefoontjes met het ziekenhuis voor de uitslagen van de diverse onderzoeken. Er diende wederom nieuw materiaal voor laboratoriumonderzoek te worden afgegeven. De mogelijke oorzaak van mijn gewichtsverlies een rare bacterie, die ervoor heeft gezorgd dat er gekke dingen zijn ontstaan in mijn maag- en slokdarm zal met een dubbele anti-biotica kuur moeten worden bestreden. Afspraken moesten worden gemaakt voor vervolgonderzoeken, want we willen natuurlijk wel graag weten of één en ander inderdaad het gewenste resultaat zal hebben. En intussen? Blijven we lekker van het mooie weer genieten.

wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.