Hoera! Het is hondenkoekjes-weer!

Vandaag maar weer eens een logje van mij. Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer? Ik wel, want het betekent dat er in de flat waar vrouwtje en ik wonen heel wat balkondeuren open staan.

Nu wil het geval dat de balkonnetjes zo klein zijn dat je er met moeite een stoeltje kwijt kan, laat staan dat ik er mijn kont kan keren dus wat doen we? Lekker naar beneden, waar ik heerlijk kan rollen door het pas gemaaide gras. Ondertussen moet ik wel goed opletten of ik ook een van mijn vriendelijke buren zie verschijnen op de begane grond etage, want een gezellig babbeltje is natuurlijk nooit weg.
Ze worden er altijd vrolijk van als ze me zien en ik begroet ze door even met mijn voorpoten op de rand van hun balkon te gaan staan zodat ze me kunnen aaien. En wat zo lief is ze hebben allemaal speciaal voor mij een trommeltje gevuld met hondenkoekjes. Je begrijpt ik geniet met volle teugen en hoop dat dit mooie weer de hele zomer zo zal blijven. En nee ik zal niet te dik worden hoor, vrouwtje doet gewoon wat minder eten in mijn bak.

Tot logs, poot en kwispel, ga vrouwtje even aan haar mouw trekken het is weer tijd voor een ommetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.