woensdag

Het zit een beetje tegen. Al is het op zich een redelijk rustig weekje, in die zin dat er niet al te veel afspraken in mijn agenda staan vermeld. De afspraken die er staan worden momenteel behoorlijk verstoord door de bijwerkingen, die de nieuwe medicijnen me bezorgen. Dacht ik eerst nog dat het een reactie was op de spanningen, waar ik toch wel wat last van had. Nu wordt het zo vervelend, dat ik vanmorgen maar even met het ziekenhuis heb gebeld. Mijn lijf moet eraan wennen en de dosis moet zeker de eerste tien dagen nog niet verminderd worden. Intussen hang ik afwisselend op de bank, op het toilet of boven een emmertje.

wordt vervolgd

Om mezelf op te vrolijken en vanwege het mooie weer trok ik vandaag maar eens een bloesemorakelkaartje

Komkommerkruid of Bernagie – Borago officinalis

De Bernagie of Komkommerkruid is een belangrijke remedie om in je kracht te blijven bij tegenwerkende omstandigheden. Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar verder gaan. Ze sterkt het hart in moeilijke omstandigheden en geeft blijheid. Jezelf niet laten blokkeren door moeilijkheden; je niet laten ontmoedigen, maar doorgaan ondanks tegenwerking en tegenwerkende omstandigheden. Wanneer je het niet meer ziet zitten geeft het Komkommerkruid je weer blijheid en kracht. Uit je hart durven handelen in plaats vanuit het hoofd.

Waar is dat plantje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.