Driedubbele bofkont met o.a. Classical Spectacular

Voorlopig is de spanning even geweken. De echo bracht geen verontrustende zaken aan het licht. Wat een opluchting. Geen verdikte lymfklieren of andere verdachte plekken. Mijn rechternier ziet er goed uit en het zeurende gevoel in mijn linkerzij wordt veroorzaakt door mijn dikke darm, die enigszins van plaats is veranderd en de lege ruimte van mijn linkernier in beslag heeft genomen.

Ben dus redelijk optimistisch het weekend begonnen en vanavond gaan we lekker genieten in Ahoy van mijn gewonnen kaartjes , ja soms win ik iets en nog wel voor het klassieke concert van het jaar.

Raymond Gubbay’s Classical Spectacular klik voor meer info op de afbeeldingWat een bofkont hxc3xa8. Er staan heel wat meesterwerken op het programma. Uiitgevoerd door het Royal Philharmonic Orchestra London en begeleidt door een licht- en lasershow ontworpen door Durham Marenghi (o.a. bekend van de winterspelen in Turijn).

De komende week belooft redelijk normaal te gaan verlopen dus zal ik tijd hebben voor het maken van een log met foto’s van het in Antwerpen doorgebrachte paasweekend en natuurlijk ook voor het afleggen van logbezoekjes. Ik ga achterlopen en dat vind ik maar niks.

Voor nu een heel fijn weekend. Liefs Jon

13 gedachten over “Driedubbele bofkont met o.a. Classical Spectacular”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.