Van alles en nog wat…

Ook zo’n zin in het paasweekend? Ik wel. Een paar daagjes weg vraagt echter wel de nodige voorbereiding. Heel veel lijstjes maken (ik kan niet zonder lijstjes, maak er voor alles en nog wat één), nog even een wasje, koffer inpakken (en nu eens niet voor een verblijf in het ziekenhuis, joepie), “instructies” achterlaten voor mijn jongste zoon, die hier komt logeren en de zorg voor Kaya op zich zal nemen, wat betekent dat mijn huisje een beetje op orde moet zijn en dat er voldoende in de kast staat.
Alles moet voor het theaterbezoek van vanavond geregeld zijn, zodat ik morgen zo kan vertrekken, anders ben ik een stresskip. Alvast een rustig muziekje uitgezocht om naar te luisteren.
Philip Glass met Zen Meditation (even klikken) . Heerlijk om te ontspannen en er dan tegenaan te gaan.

De kleuren van de afbeelding doen me al een beetje denken aan bepaalde onderdelen die ter sprake komen in mijn volgende log en

Mocht je morgenavond toevallig om 20.00 uur naar Ned. 2 kijken, schakel dan vooral gauw door naar een andere zender (tenzij je zo lief wil zijn om het programma op DVD op te nemen, mijn DVD-recorder is namelijk nog niet gearriveerd en mijn video vertoont kuren). En mocht je toch aan de buis gekluisterd blijven zitten, dan weten jullie gelijk waarom ik niet op wereldreis ben, maar in plaats daarvan in Antwerpen zit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.