Een speld in een hooiberg

Niet leuk als je bij de MDL-specialist komt en je gelijk op de weegschaal mag gaan staan. Athans als het resultaat is dat je ondanks eten, eten en nog eens eten toch weer twee kilo bent afgevallen sinds de vorige keer op ( 25 februari ). Weer een kilo per maand. Betekent dat ik volgende week woensdag weer hetzelfde onderzoek moet ondergaan (jakkie) als waarover ik schreef in mijn log van 8 februari .
Volgende week vrijdag volgt er dan nog een echo van de plek waar eens mijn linkernier zat en natuurlijk ook gelijk maar van mijn andere nier. Het zeurende gevoel in mijn zij, bleek bij onderzoek toch wel erg pijnlijk. Precies op de plek waar na de operatie de drain zat die voor afvoer van achtergebleven rotzooi moest zorgen. Voor beide onderzoeken zal ik nuchter moeten verschijnen dus weer een kilootje eraf. Zal me in Antwerpen maar eens flink tegoed gaan doen aan Vlaamse Frieten, wellicht scheelt het.
Gelijk ook een brief gekregen voor de uroloog, die mijn nier met de tumor ter grootte van een tennisbal heeft verwijderd, om de pas voor oktober geplande nacontrole te vervroegen. Afvallen is immers een waarschuwingsteken, dat niet mag worden genegeerd. En al was de speld in de hooiberg nog niet gevonden dat wil niet zeggen dat hij er niet is, zo werd me verteld. Maar waar zit ie dan, dat rotding.

wordt vervolgd

11 gedachten over “Een speld in een hooiberg”

  1. Het klinkt toch allemaal niet geruststellend. Ik hoop dat je snel weer wat betere berichten kunt delen met ons.
    Leef je maar weer eens flink uit in Antwerpen…….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.