Nog een keer Chris Rea

Alweer vrijdag, wat vliegen de dagen voorbij. Om een beetje in stijl de week af te sluiten kan ik het niet laten om nog een wel heel toepasselijk nummer van Chris Rea te laten horen en wel Changing Times . Het concert in het kader van zijn Farewell tour was werkelijk geweldig. Een avond gevuld met nostalgie, mede omdat de nummers werden vertolkt op een wijze die aangaf dat dit echt de laatste keer was dat hij life te bewonderen zou zijn.

En voor de liefhebbers – en ben je dat niet dan kan je het nog altijd worden hoor, want voorlopig stopt hij niet met het maken van geweldige muziek – even klikken op de foto (met dank aan De Vermeertjes ) genomen tijdens het concert. Voor meer foto’s klik hier

Voor nu alvast een heel fijn weekend.

9 gedachten over “Nog een keer Chris Rea”

  1. Crhis Rea is niet verkeerd om het weekend mee te beginnen, Ik heb naar aanleiding van je stukje hiervoor weer eens een CD van hem opgezocht en opgezet. HEERLIJK.

    Fijn weekend !! šŸ˜€

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.