Jeugdsentiment

Vandaag een beetje nostalgisch, de oorzaak? Een logje van Sebbo . Ging in gedachten een stuk terug in de tijd en pakte er wat fotoalbums bij. Hoe zag ik er ook weer uit begin jaren zeventig? Van het xc3xa9xc3xa9n kwam het ander en voor je het weet zit je te bladeren en zie je jezelf veranderen van peuter, via verlegen tiener naar (jonge) moeder.

Nu werden er vroeger natuurlijk heel wat minder foto’s gemaakt dan tegenwoordig en om ze met het web-cammetje te kieken is ook niet echt een makkie. De beste resultaten kreeg ik met de zwart-wit exemplaren en daar heb ik er maar een paar van (zal toch nog eens een scanner moeten aanschaffen). En ach, dacht ik toen, ik zet ze hier ook maar neer, wie weet breng ik jullie op een idee en zie ik straks overal jeugdfoto’s verschijnen op de logs.

8 gedachten over “Jeugdsentiment”

 1. begin jaren zeventig was ik een baby (ben van 1972)…. foto’s waren er toen veel minder, jammer vind ik dat, heb niet veel materiaal van die tijd.

  Like

 2. Leuk zeg… wat oude foto’s te zien! Als ik voor me kijk zie ik ook allerlei oude foto’s hangen van m’n zusje en mij. Ik heb ze een paar weken terug opgehangen en het ziet er erg vrolijk uit šŸ˜€
  Fijne avond nog! Groetjes…

  Like

 3. Wat vreselijk leuk Jon! šŸ˜›
  Mooie foto’s…
  Leuk om die brede kragen weer terug te zien! Wat had ik daar een hekel aan vroeger…
  Ben ook een keer teruggegaan “in mijn oude tijd”; leuk om weer op bezoek te gaan bij onder andere mijn huis waar ik ben opgegroeid en zo šŸ˜›

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.